Μία βραδιά με τη Ρένα Παπασπύρου στον κήπο της ΕΠΜΑΣ
Την Τετάρτη 12 Ιουνίου, στις 20.00, θα παρουσιαστεί ο κατάλογος της Ρένας Παπασπύρου για την έκθεση “Επιφάνειες, οδηγίες χρήσης”, μέσα από συζήτηση με την Ρένα Παπασπύρου, τη Συραγώ Τσιάρα, Διευθύντρια της ΕΠΜΑΣ, τη Σοφία Ελίζα Μπουράτση, θεωρητικό τέχνης και επιμελήτρια της έκθεσης και τον Χριστόφορο Μαρίνο, ιστορικό τέχνης και επιμελητή του οποίου η διδακτορική διατριβή είναι αφιερωμένη στο έργο της Παπασπύρου.

Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση θα κλείσει με μία εκδήλωση – έκπληξη: αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη βραδιά, θα παρουσιαστούν με πρωτότυπο τρόπο έργα της Ρένας Παπασπύρου στον κήπου του μουσείου.

Και αυτό το μήνα θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις για το κοινό.
Τετάρτη 12 Ιουνίου, πριν την παρουσίαση του καταλόγου της έκθεσης
Η ξενάγηση θα γίνει από τη Ρένα Παπασπύρου, τη Συραγώ Τσιάρα, Διευθύντρια ΕΠΜΑΣ και τη Σοφία Ελίζα Μπουράτση, θεωρητικό τέχνης & επιμελήτρια της έκθεσης
Τετάρτη 19 Ιουνίου, στις 19.00
Η ξενάγηση θα γίνει από την Σοφία Ελίζα Μπουράτση, σε διάλογο με τη Ρένα Παπασπύρου, τον Σταμάτη Σχιζάκη και την Τίνα Πανδή, ιστορικούς τέχνης και επιμελητές του ΕΜΣΤ.
Τετάρτη 26 Ιουνίου, στις 19.00
Η ξενάγηση θα γίνει από την Σοφία Ελίζα Μπουράτση, σε διάλογο με τη Ρένα Παπασπύρου.

Ρένα Παπασπύρου, Εικόνες στην ύλη, 1995, αποτοιχισμένη επιφάνεια, ξύλο, λαμαρίνα, μωσαϊκές πλάκες, επέμβαση με σινική μελάνη, έκαστο στοιχείο 20 × 20 εκ. Ευγενική παραχώρηση της καλλιτέχνιδας, λεπτομέρεια. Φωτογράφιση: Γαβριήλ Παπαδιώτης

Είσοδος δωρεάν. Κρατήσεις: [email protected]
Σημείο συνάντησης: στον όροφο -1 του κεντρικού κτηρίου της ΕΠΜΑΣ.